Evenimente Locale

Conferinta preoteasca de toamna

În acest an, 2012, se aniversează un secol de la naşterea vrednicului nostru înaintaş, Episcopul Dr. Vasile Coman al Oradiei, şi se împlinesc douăzeci de ani de la trecerea sa în veşnicie.

Drept urmare, s-a hotărât ca, în această toamnă, conferinţa preoţească semestrială să fie dedicată personalităţii şi activităţii Episcopului Vasile Coman, având ca temă: „Episcop Dr. Vasile Coman – O sută de ani de la naştere. Douăzeci de ani de la naşterea în cer”.

Conferinţa se va desfăşura joi, 11 octombrie 2012, începând cu ora 9,00 în Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” şi „Sfântul Ierarh Andrei, Mitropolitul Transilvaniei” din Oradea, şi va reuni pe toţi preoţii parohi şi slujitori, preoţii misionari şi de caritate, din cuprinsul celor patru protopopiate ale Eparhiei, pe toţi preacuvioşii părinţi stareţi şi egumeni şi preacuvioasele maici stareţe de la aşezămintele monahale din Episcopia Oradiei, pe cadrele didactice de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” din Oradea și de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea, precum şi pe toate cadrele didactice care predau disciplina Religie Ortodoxă din judeţul Bihor.

 

                                                                                   INSPECTOR DE SPECIALITATE,

                                                                                     Pr. prof. FLORIN NEGRUTIU

campanie craciun.doc

Poze_curs_ed_sanatate


Evanghelia zilei Biblia ortodoxa