Oct 01

Conferință preoțească

Stimați colegi,

Prin prezenta,  vă facem cunoscut că în acest an, 2013, se aniversează 20 de ani de la trecerea la cele vesnice și 110 de ani de la nașterea Părintelui Dumitru Stăniloae.

Drept urmare, s-a hotărât ca, în această toamnă, conferinţa preoţească semestrială să fie dedicată personalităţii Părintelui Dumitru Stăniloae.

Conferinţa se va desfăşura joi, 03 octombrie 2013, începând cu ora 9,00 în Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” şi „Sfântul Ierarh Andrei, Mitropolitul Transilvaniei” din Oradea, şi va reuni pe toţi preoţii parohi şi slujitori, preoţii misionari şi de caritate, din cuprinsul celor patru protopopiate ale Eparhiei, pe toţi preacuvioşii părinţi stareţi şi egumeni şi preacuvioasele maici stareţe de la aşezămintele monahale din Episcopia Oradiei, pe cadrele didactice de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” din Oradea și de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea, precum şi pe toate cadrele didactice care predau disciplina Religie Ortodoxă din judeţul Bihor.


 

INSPECTOR DE SPECIALITATE,

Pr. Prof. FLORIN NEGRUȚIU

Evanghelia zilei Biblia ortodoxa