Jan 18

Granturi pentru scoli

Fundatia Centrul Educatia 2000+ organizatie independenta de politici, consultanta si servicii educationale, anunta selectie de proiecte care vizeaza imbunatatirea parteneriatului scoala-comunitate. Prezentul program de granturi se deruleaza in cadrul proiectului „Parteneriat pentru educatie! Granturi pentru scoli in dificultate!” si este finantat de Fundatia Soros Romania, prin programul Fondul de Urgenta.

        Obiectivul general al programului de granturi este imbunatatirea accesului elevilor din mediile sociale defavorizate la un invatamant de calitate prin implementarea de proiecte de scurta durata la nivelul scolilor unde acestia isi desfasoara activitatea. Valoarea unui grant este de 15.000 LEI (inclusiv TVA).

       La programul de granturi din cadrul proiectului Parteneriat pentru educatie! Granturi pentru scoli in dificultate! pot participa unitatile de invatamant de toate nivelurile (invatamant preuniversitar din Romania: scoli primare, scoli generale, colegii nationale, licee, grupuri scolare, centre scolare, scoli postiliceale, scoli de arte si meserii etc.), fie cu personalitate juridica, fie structuri scolare care isi desfasoara activitatea in comunitati defavorizate, in care exista: o rata ridicata a somajului, un numar important de copii din familii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, apartin minoritatilor nationale (rromi, unguri, germani, tatari, turci , rusi, lipoveni, sarbi etc.), au cerinte educationale speciale si familiile sunt asistate social (venitul minim garantat).

In anul 2011, vor fi finantate 100 proiecte. Ghidul Aplicantului, impreuna cu Formularul Cererii de Finantare sunt disponibile pe pagina web a Centrului Educatia 2000+, www.cedu.ro, in Sectiunea Stiri si Comunicate.

       Pentru detalii si intrebari suplimentare va puteti adresa Centrului Educatia 2000+, telefon 021/2120780, 021/2120781, fax: 021/2120779, e-mail nvoicu@cedu.ro, persoana de contact Nicoleta Voicu, Manager Proiect.

       Termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare este 21 ianuarie 2011, ora 17.00. Cererile de finantare completate vor fi transmise electronic pe adresa de e-mail: proiecte@cedu.ro

 

                                                                  INSPECTOR DE SPECIALITATE

                                                                       Prof. FLORIN NEGRUTIU

 

Evanghelia zilei Biblia ortodoxa