Oct 14

Programul Sustin Educatia

Sustin Educatia (www.sustineducatia.ro) este un program ce se adreseaza educatorilor, invatatorilor si profesorilor din scolile publice din Romania, dornici de a oferi copiilor conditii mai bune de studiu, prin obtinerea de finantari provenite din donatii private. Proiectul se adreseaza in acelasi timp tuturor persoanelor, organizatiilor si institutiilor din Romania care pot ajuta si isi doresc sa sprijine realizarea propiectelor propuse de dascali, prin donatii bancare, epayment sau prin posta.

Prin acest Program se doreste:

  • derularea de proiecte educative destinate prescolarilor si elevilor
  • contributie la dotarea cat mai multor sali de clasa cu resurse de baza si auxiliare pentru activitati educative formale si non-formale

Proiectele eligibile in cadrul Programului Sustin Educatia: pot fi din orice domeniu (matematica, literatura, fizica, ecologie, muzica, sport, etc.), de oriunde din tara, pot cuprinde o gama larga de resurse (carti, planse, echipament de laborator, machete, mulaje, softuri educationale, etc.), se pot adresa copiilor cu nevoi speciale, si pot cuprinde activitati educative formale, cat si non-formale.

Programul Sustin Educatia este un program initiat de A.R.E.T. in parteneriat cu Asociatia Invictus, ce reuneste parteneri din toate sectoarele societatii – institutii ale statului, companii, asociatii neguvernamentale, reprezentanti media si persoane individuale care doresc sa contribuie la furnizarea resurselor educative atat de necesare in scoli si gradinite.

La nivelul judetului Bihor ARET (Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor) a incheiat un acord de parteneriat Cu Inspectoratul Scolar Judetean Bihor in vederea diseminarii acestui program in randul institutiilor de invatamant bihorene.

Formular aplicatie

Ghidul aplicantului

 

                                                                           INSPECTOR DE SPECIALITATE

                                                                             Pr.Prof. FLORIN NEGRUTIU

 

Evanghelia zilei Biblia ortodoxa